top of page
  • Gunnar Møller Nielsen

9 guld, 3 sølv og 7 bronze til atletikken i Sæby

Alle 9 atleter fra SIK 80 var fra starten af stævnet, fokuseret på at gøre deres yderste for at få del i medaljerne. Vi havde alle drømt om af vores 17-årige Kasper Larsen skulle over de syv meter i længdespring ved dette mesterskab. Guldet blev det til og meget tæt på de 7 meter var det også. Resultatet blev 6,93m ny PR. Så Kasper nærmer sig stille og roligt sit mål. Alting gå ikke efter bogen i sport. Nikoline S. Jensen lå inden konkurrencen til at få medalje i hammerkast, men hammeren ville ikke som Nikoline ville, så Nikoline kom ikke i finalen. Men til gengæld satte hun PR i diskoskast med hele 4m på 37,23m og fik guld samt sølv i kugle og bronze i væktkast. Kuglestødkonkurrencen for piger 13 år var en gyser. Vi havde Katrine Frahm, Isabella Fischer og Karoline P. Olesen med. Alle kom i finalen og skiftedes til at sætte ny PR. De havde en god sportsånd, da de kunne blive ved med at øge længden på stødene. Katrine vandt guld med 10,29m, Isabella sølv med 10,08m Karoline en 6. pl. med 8,50m. Anne Farum,18 år var helt vild i varmen i Skive. Anne kastede sig til guld i diskos, kugle, hammer og vægt samt sølv i spydkast med ny PR på 34,99m samt PR i hammerkast med 1 m på 35,31m flot serie af Anne. Vore 13 år piger vandt bronze i 4x80m stafet, hvilket de ikke havde regnet med ved starten. Alle kæmpede for medaljen og klarede lige 3. pladsen på målstregen. Vore yngste under 13 år var til stævne i Sverige. Næste stævne er Vestdanske mesterskaber for 10-13 år i mangekamp i Sæby på søndag.