• Gunnar Møller Nielsen

450 til Sjov Fredag

Sjov fredag med 22 år på bagen, er stadigvæk vildt populært blandt eleverne i Sæby og omegn. Når udvalget i SIK 80 sørger for at have et bredt udvalg af konkurrencer og tilbud til børnene, så går det som smurt. Denne gang var formanden for Sæby Gymnastikforening, Stine Bæk Sørensen behjælpelig med stortrampolinen og skråpuder. Sæby Skytteklub havde ligeledes tilbud deres hjælp på skydebanen. Resten af aktiviteterne blev styret af hjælpere fra SIK 80, eller andre voksne som gerne ville give en hånd. Vi var i alt ca. 26 hjælpere denne gang. Vi er altid åbne for nye ideer til konkurrencer mm. Se www.sik80.com

Aftenens vindere: Signe Bergum, Tristan Kupetz, Signe Marie Nielsen, Mikkel Huns, Jens Peter, Camilla Langagergaard, Mikkel Sørensen, Anders Frahm, Bastian Krogh,, Andreas Thomsen, Rasmus Bomholt, Luanna Danmark, Marie Kallehauge, Asger Nielsen

Næste Sjov Fredag er d. 2.03.18 for årgang 2011- 6. klasse

Se flere billeder her

4 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
SIK80-Logo.png

Formand

Gunnar Møller Nielsen

Tlf. 61 11 45 02

Social

SIK 80 på Facebook og Instagram

Addresse

Udesæson: Klostervænget 30b, 9300 Sæby  

Indesæson: Sæbygårdvej 32, 9300 Sæby

  • Facebook
  • Instagram