440 børn til Sjov Fredag

October 8, 2016

Sæby den 07.10.2016

 

Temperaturen i Sæby Fritidscenter steg flere grader fredag aften, af energien fra de friske børn, som susede rundt fra aktivitet til aktivitet. Ind imellem skulle de lades op. Ladestationerne bestod af frugt og slikboder, som var strategisk placerede i hallerne og på gangene. Efter en opladning var benene klar til en ny udfordring, som kunne bestå af, fodbold, floorball, trampolin, badminton, redskabsbaner, dans eller skydning. Kun afbrudt af klassekonkurrencerne, som var afbræk på ca. 30 min i det ellers frivillige valg af aktiviteter.

 

Vinderne af klassekonkurrencerne: Tobias Friis, Rasmus Dam, Lærke Kaptain, Andreas Oldager, Lærke Andersen, Rasmus Bomholt, Anastasia Bendixen, Mathias Egholm, Ea Svendsen, Niklas Sørensen, Emilie Mechlenburg.

 

Næste Sjov Fredag er den 11.11. Men inden da. fejrer SIK 80, 50 år med atletik på lørdag kl. 11.00 i klubhuset på Klostervænget. Alle med nuværende eller tidligere berøringsflade er velkomne.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Andre Posts

Vært for DGI's Landsdelsmesterskaber

January 14, 2019

1/4
Please reload

Seneste Posts

December 5, 2018

Please reload

SIK80 Sæby Atletik

Formand

Gunnar Møller Nielsen

Tlf. 61 11 45 02

Social

SIK 80 på Facebook og Instagram

  • White Instagram Icon

Addresse

Udesæson: Klostervænget 30b, 9300 Sæby  

Indesæson: Sæbygårdvej 32, 9300 Sæby