Sæby vært for Nordjyllands første DGI-stævne

January 16, 2017

 

 Pressemeddelelse

 

Sæby den 15.01.17

 

Sæby vært for Nordjyllands første DGI-stævne i 2017.

Startskuddet til årets atletikstævner gik søndag eftermiddag i Sæby Fritidscenter. SIK 80 stod for afviklingen af første afdeling af landsdelsmesterskabet med øvelserne 2x30 m sprint, 200m og 600m løb, kuglestød og trespring. Næste afdeling følger i februar måned ligeledes i Sæby Fritidscenter.

 

Dagens atleter kom fra Aalborg, Hjørring, Dybvad og Sæby. For en del af de 13 årige og ældre atleter, var det en finpudsning af teknikken forud for de Vestdanske mesterskaber i Århus næste weekend. Hvor det går løs i Marselisborghallen.

 

SIK 80 fik hovedparten af førstepladser. Følgende kom på førstepladsen: Laura Væver Eriksen, Safira Ria Hougaard, Frida Fischer, Victoria Kupetz, Tristan Kupetz, Jeppe Kongsbak Drastrup, Anna Glinvad Krogh, Julie Timm, Frederik Ravnholt Larsen, Julian Schlegel, Camilla Langagergaard, Liv Kroll Dalsgaard, Jannie Kristensen, Magnus Christensen, Willian Stellan Jensen, Karl Emil Søe Andersen, Jeppe Bruun, Katrine Frahm, Tobias Andersen.

På fredag går det løs med Sjov Fredag i Sæby Fritidscenter

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Andre Posts

Vært for DGI's Landsdelsmesterskaber

January 14, 2019

1/4
Please reload

Seneste Posts

December 5, 2018

Please reload

SIK80 Sæby Atletik

Formand

Gunnar Møller Nielsen

Tlf. 61 11 45 02

Social

SIK 80 på Facebook og Instagram

  • White Instagram Icon

Addresse

Udesæson: Klostervænget 30b, 9300 Sæby  

Indesæson: Sæbygårdvej 32, 9300 Sæby