Sjov Fredag d. 20.1.17

January 20, 2017

380 børn fra 1. til 6. klasse hyggede sig i Sæby Fritidscenter, til spring, badminton, rulleskøjteløb, fodbold, floorball, højdespring, klassekonkurrencer, skydning, dans, ansigtsmaling og klassekonkurrencer.

 

Børnene var helt gearet til tre en halv times samvær for fuld fart. Ligeledes var et en god fornemmelse for de 20 hjælpere, at børnene var aktive hele tiden. Denne gang var der indlagt en konkurrence i at se, hvor højt børnene kunne springe på 10 minutter. Overlæggeren var på en halv meter, og så gik det løs med springene. I alt blev der sprunget 177m. Næste Sjov Fredag er den 10. marts.

 

Vindere af klassekonkurrencerne:

Camilla Rasmussen, Tobias Andersen, Malou Brønnum, Victor Skat, Anders Frahm, Mikkel Sørensen, Jonas Lyan, Karl Emil Andersen, Lotte Wallentin, Natalie Svenningsgård, Patric Jensen, Tobias Berner, Ea Svendsen, Rene Etrup, Laura Dorff, Kristian Jull.

Læs mere om Sjov Fredag her

 

Se billeder her

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Andre Posts

Vært for DGI's Landsdelsmesterskaber

January 14, 2019

1/4
Please reload

Seneste Posts

December 5, 2018

Please reload

SIK80 Sæby Atletik

Formand

Gunnar Møller Nielsen

Tlf. 61 11 45 02

Social

SIK 80 på Facebook og Instagram

  • White Instagram Icon

Addresse

Udesæson: Klostervænget 30b, 9300 Sæby  

Indesæson: Sæbygårdvej 32, 9300 Sæby