SIK 80 atletik klar til DM for hold.

 

På lørdag går det løs til DM for hold 12 – 15 år i Vejle. Sæby stiller to hold. Et rent pigehold og et drengehold med forstærkning fra Dybvads drenge. Det bliver en stor mundfuld for holdet at komme videre til finalen i København, da holdet har for få 15 årige på holdet.
 

I ugerne op til stævnet har vi løbet tilløb ind til springene og rettet flere øvelsestekniske ting. På billedet sprinter Frederik Raunholdt i forgrunden, med Marius Østergaard i baggrunden, som arbejder med løbeteknikken på 800m løbet.
 

Holdene består af: Liv Kroll, Mille Egholm, Lærke Kolind, Isabella Fischer, Katrine Frahm, Karoline Olsen, Majken Brunø, Sille Skjortholt drengeholdet: Frederik Raunholt, Marius Østergaard, Jeppe Bruun, Casper Brown, Mads Farum, Jelmer Scholten og Niels Skovsgård (to sidstnævnte fra Dybvad).
Holdledere er Kasper Larsen og Anne Farum
.
 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Andre Posts

Vært for DGI's Landsdelsmesterskaber

January 14, 2019

1/4
Please reload

Seneste Posts

December 5, 2018

Please reload

SIK80 Sæby Atletik

Formand

Gunnar Møller Nielsen

Tlf. 61 11 45 02

Social

SIK 80 på Facebook og Instagram

  • White Instagram Icon

Addresse

Udesæson: Klostervænget 30b, 9300 Sæby  

Indesæson: Sæbygårdvej 32, 9300 Sæby