SIK80/Dybvad leverede super indsats til kvalifikation for DM i hold

May 27, 2018

16 atleter fra SIK80 og Dybvad IK tog i lørdags til Vejle for at kvalificere sig til DM finale for hold i Ballerup den 22. september. For at komme videre kræves en top 3 placering.

 

SIK80 og Dybvad var gået sammen for dannet et stærkt drengehold, mens SIK80 selv stilede på med et pigehold i håb om at nå en af de tre finalepladser. Begge hold stillede op i 13 discipliner alt i alt, hvor hver disciplin gav point alt efter, hvor langt atleterne kastede, sprang eller hvor hurtigt de løb.

 

I forbindelse med stævnet gjorde flere af atleterne sig bemærket ved at slå deres personlig rekorder i de enkelte discipliner samt at vinde første pladser i deres årgang. Hos drengeholdet i alderen 12-15 år gjorde Frederik Ravnholt sig bemærket ved først at springe sig til en førsteplads med et spring på 5,36 m i længdespring, hvilket var en PR på 41 cm, hvorefter han slog PR på 100 meteren i tiden 12,22 sek. Mads Farum var ligeledes en af drengeholdets helt store pointtagere idet han formåede at kaste hele 30,86 m i hammerkast, hvilket var en kæmpe PR til Mads. Hans imponerende kast sikrede holdet en sikker førsteplads i disciplinen. Jelmer Scholten fra Dybvad IK stod for at løbe en sejr hjem i henholdsvis 3000 m og 800 m. På 3000 meteren formåede han at løbe imponerende 10.29 min, hvor han på 800 meteren ligeledes imponerede i tiden 2.12.20 min. Efter alle 13 discipliner endte Sæbys drengehold på en flot 3. plads med 6274 point, som sikrede dem en plads i DM finalen.

Sæbys pigehold i alderen 12-15 år havde også en god dag på Vejle Altetikstadion. Liv Kroll luft under vingerne, da hun slog sin PR i længdespring med hele 33 cm og et spring på 4,49 m. Isabella Fischer kastede sig ligeledes til en PR på 26,72 m i spydkast, hvilket rakte til en 5. plads i pigernes række. Holdkammeraten Katrine Frahm sikrede også holdet  point til holdet i kast, men denne gang i diskoskast. Her kastede hun sig til en 3. plads med et kast på 25,47 m. Den helt store overraskelse i forbindelse med stævnet var uden tvivl Sille Skjortholt, da hun som ny i klubben formåede at løbe 3000 m på 13.17 min. Pigerne endte på en flot 6. plads ud af 11 hold.

 

Drengeholdet bestod af følgende atleter: Frederik Ravnholt, Mads Farum, Marius Østergård, Casper Brown, Jelmer Scholten og Emil Nielsen.

Pigeholdet bestod af atleterne: Liv Kroll, Isabella Fischer, Katrine Frahm, Sille Skjortholt, Mille Egholm, Lærke Kolind, Karoline Olesen, Majken Brunø og Anna Gadensgaard.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Andre Posts

Vært for DGI's Landsdelsmesterskaber

January 14, 2019

1/4
Please reload

Seneste Posts

December 5, 2018

Please reload

SIK80 Sæby Atletik

Formand

Gunnar Møller Nielsen

Tlf. 61 11 45 02

Social

SIK 80 på Facebook og Instagram

  • White Instagram Icon

Addresse

Udesæson: Klostervænget 30b, 9300 Sæby  

Indesæson: Sæbygårdvej 32, 9300 Sæby