Sæsonens første Sjov Fredag

October 4, 2018

 

Fantastisk god stemning ved første Sjov Fredag. 450 festlige, svedende, larmende, sportige børn havde fundet vej til Sæby Fritidscenter, for at give den max gas. Det er en oplevelse i sig selv at iagttage de mange unge, som bevæger sig rundt imellem hinanden for fuld speed og samtidig undgår konfrontationer. 

 

Vi havde lidt udfordringer inden vi kunne slippe børnene løs da B var lukket den første time. Men børnene var tålmodige og glædede sig endnu mere til at boltre sig på den store trampolin og løbe på rulleskøjter.

 

Aftenens klassekonkurrencer var tæppefræs, sprint, rullemåtteræs, håndbold, højdespring og rulleræs. Vinderne var: Anna Koldstrup, Felix Nordal, Anja Holdensen, Benjamin Kristensen, Sille Berner, Oliver Froholt, Frida Fischer, Kasper Hansen, Lærke Andersen, Bastian Krogh, Lotte Vallentin og Tobias Skat.

 

Næste Sjove Fredage: 09.11.18, 11.01.19, 08.03.19

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Andre Posts

Vært for DGI's Landsdelsmesterskaber

January 14, 2019

1/4
Please reload

Seneste Posts

December 5, 2018

Please reload

SIK80 Sæby Atletik

Formand

Gunnar Møller Nielsen

Tlf. 61 11 45 02

Social

SIK 80 på Facebook og Instagram

  • White Instagram Icon

Addresse

Udesæson: Klostervænget 30b, 9300 Sæby  

Indesæson: Sæbygårdvej 32, 9300 Sæby