Nytårsfesten i Sæby fortsatte til Sjov Fredag

January 14, 2019

Godt 400 børn boltrede sig til årets første Sjov Fredag. Selv efter 23 år med Sjov Fredag, overraskes man stadigvæk over, at børnene hygger sig, og omgås uden konflikter. De nyder, at de kan deltage i en aktivitet, hvor de selv bestemmer, hvad de vil lave og hvornår. Dog er èn aktivitet fast, nemlig udtrækningen af lodtrækningspræmierne kl. 20.30, som byens handlende sponserer og klassekonkurrencerne efterfølgende.

 

Vindere af aftenens klassekonkurrencer var:1.kl. Gry Christensen, Zander Bisgård, 2. kl. Silje, Magnus,3. kl. Sille, Mikkel Buus, 4. kl. Julius Winther, Chillie Tarp, 5. kl. Freya Hesberg, Lærke H. Andersen, Lærke Jelswig, Lærke Petersen, 6. kl. Lydia Aarup Knudsen, Nicklas Lunderskov. Stor tak til de voksne, som stillede op, som hjælpere. Den næste og sidste Sjov Fredag for denne sæson er d. 8.marts.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Andre Posts

Vært for DGI's Landsdelsmesterskaber

January 14, 2019

1/4
Please reload

Seneste Posts

December 5, 2018

Please reload

SIK80 Sæby Atletik

Formand

Gunnar Møller Nielsen

Tlf. 61 11 45 02

Social

SIK 80 på Facebook og Instagram

  • White Instagram Icon

Addresse

Udesæson: Klostervænget 30b, 9300 Sæby  

Indesæson: Sæbygårdvej 32, 9300 Sæby